Fanfare St. Blasius uit Cadier en Keer: 100 jaar jong!

Cadier en Keer Bezoek website Bestel tickets

Fanfare St. Blasius uit Cadier en Keer: 100 jaar jong!

Fanfare St. Blasius uit Cadier en Keer: 100 jaar jong! Feesttent op het RaadhuispleinCadier en Keer Naar de website
Eindelijk kan fanfare St. Blasius uit Cadier en Keer haar eeuwfeest vieren. Corona gooide helaas eerder al roet in het eten. Maar van uitstel kwam geen afstel.

De fanfare heeft alle registers opengetrokken om er een onvergetelijk feestweekend van te maken. Een feest, waar alle inwoners van Cadier en Keer en omstreken voor uitgenodigd zijn.

Dit feest vindt plaats op 24, 25 en 26 juni as. Alle festiviteiten vinden plaats in de feesttent op het Raadhuisplein in Cadier en Keer. Voor zowel jong als oud is er een spetterend programma samengesteld. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdagavond: Huldiging 18 jubilarissen, aanvang 19.30 uur. Aansluitend het orkest: 2 the limit en DJullio. Entree gratis.

  • Zaterdagmiddag: Keerder middag met optredens van het jeugdorkest, leerlingen Spelenderwijs, fanfare en van de dansmarietjes van c.v. de Klenderaire. Aanvang 14.30 uur. Tevens vindt vanmiddag ook de huldiging plaats van alle 50 en 60 jarige bruidsparen! Uiteraard is ook vanmiddag de entree gratis.

  • Zaterdagavond: Feestavond met orkest 10 Feet Up Band (pop/rock/latin) en gastoptreden van John Tana. Aanvang 20.00 uur. Afsluiting door DJullio. Entree: € 12,50 aan de kassa. Voorverkoop: € 10,-.

  • Zondagmiddag: Frühshoppen met orkest Wahnsinn. De beste Polka Power Band voor je feest! en DJ Nando. Aanvang 11.00 uur. Entree € 4,- aan de kassa; voorverkoop € 3,-. Tevens zal in de loop van de middag de trekking plaatsvinden van de loterij, waar vele leuke prijzen te winnen zijn!

Overzicht

Prijs

Een passe partout voor alle dagen is te koop voor slechts € 12,-.

Data 24-6-2022 t/m 26-6-2022
Contact
Feesttent op het Raadhuisplein, Cadier en Keer

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website