Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Gravel Series Limburg

Banholt Bezoek website

Gravel Series Limburg

Gravel Series Limburg HondsrugBanholt 06-30400453 Naar de website
De elementen voor deze tocht zijn weer aanwezig. Bijzondere ritten over de vele prachtige gravel en onverharde paden in het Zuid-Limburgse Heuvelland en in de Limburgse grensstreek. 

Je passeert de vele plaatsen die een uniek verhaal vertellen over het thema bevrijding en vrijheid. Hierbij valt onder andere te denken aan de Amerikaanse begraafplaats in Margraten, Mesch het eerste Nederlandse dorpje dat bevrijd werd, de Siegfriedlinie en de vele monumenten die teruggrijpen op de historie van de Tweede Wereldoorlog, et cetera. 

Hiermee wordt een nadrukkelijke link gelegd met het verleden, heden en toekomst op het gebied van gedenken, herdenken, bevrijding en vrijheid. De start en finish van de Gravel Series op 4 september is in Banholt. De thuishaven van de Gravel Series.

Overzicht

Prijs

€ 30,- inclusief: deelname stuurbord, verzorging op de route, technische en medische assistentie, medaille en pastaparty.

Data
2021
september 4
Contact
Hondsrug, Banholt
06-30400453

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website