Kerst bij Restaurant Het Rijk van Margraten

Cadier en Keer Bezoek website

Kerst bij Restaurant Het Rijk van Margraten

Kerst bij Restaurant Het Rijk van Margraten Restaurant Het Rijk van MargratenCadier en Keer 043-3569999 Naar de website
Op woensdag 25 en donderdag 26 december is iedereen van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Margraten om te genieten van een uitgebreide kerstbrunch of een culinair 4-gangen kerstdiner. 

Kerstbrunch en Kerstdiner
De medewerkers van Golfbaan Het Rijk van Margraten hebben heel veel zin in de gezelligheid van de kerstdagen en maken er graag twee heerlijke dagen van. Iedereen is van harte welkom voor een brunch en/of diner. Bekijk hier alvast het menu en reserveer snel!

Kerstbrunch
Op 25 of 26 december 2019 ontvangen de medewerkers je graag vanaf 12.00 uur. De brunch duurt zo'n 3 uur en je mag onbeperkt genieten van het volgende lekkers:

Koud buffet
Diverse broden om zelf te snijden, diverse kerstbroden/kerststollen, mini croissants, jonge kaas, oude kaas, divers vleesbeleg, huzaren- en rundvleessalade, gevulde eieren, huisgemaakte zalmsalade, diverse gerookte vissoorten, tomaatjes gevuld met garnalencocktail en groene salade.

Warm buffet
Limburgse mosterdsoep, wildbouillon met bospaddenstoelen, verse Limburgse beenham geserveerd met een champignon roomsaus, rougetfilet geserveerd met een saffraansaus, pommes duchesses en winterse groenten.

Dessert buffet
Luxe taart, stroopwafeltrifle, chocolademousse en diverse petit fours.

Kosten:
De Kerstbrunch kost € 32,50 (vanaf 12 jaar). 
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar betaal je € 12,50 per kind. 
Kinderen jonger dan 6 jaar smullen gratis mee.
Koffie, thee, melk en jus d’orange zijn in inbegrepen.

Kerstdiner
Voor het Kerstdiner ontvangen de medewerkers je op 25 or 26 december graag om 18.30 uur met een sprankelend aperitief. Daarna zal de Chefkok je met een 4 gangen diner verwennen:
  • Amuse van het huis.
  • Carpaccio van dun gesneden ossenhaas met een truffeldressing of Argentijnse garnalen cocktail met limoen koriander crème.
  • Wildbouillon met een gegratineerde bruchetta van paddenstoelen.
  • Hertenbiefstuk met een saus van cranberry en rode wijn, wintergarnituur en pommes du chesses of Zeebaars met chuka wakame geserveerd met een saffraansaus, groenten van het seizoen en pommes duchesses.
  • Trifle van stroopwafel en stoofpeertjes.
Kosten: 
Het Kerstdiner kost € 43,50 per persoon (vanaf 12 jaar). 
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar betaal je € 12,50 per kind. 
Kinderen jonger dan 6 jaar smullen gratis mee.

Wil je graag brunchen of dineren met Kerstmis, reserveer dan snel en voorkom teleurstelling. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar sales@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl of bel via 043-3569999.

Overzicht

Data 25-12-2019 t/m 26-12-2019
Contact
Restaurant Het Rijk van Margraten, Cadier en Keer
043-3569999

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website