Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Mergelheuvelland tweedaagse

Sint-Geertruid Bezoek website

Mergelheuvelland tweedaagse

Mergelheuvelland tweedaagse Nabij Camping 'De Kersengaard' LibeekSint-Geertruid Naar de website
In het hart van het Zuid-Limburgse 5-sterren landschap, het Heuvelland, ligt de start en finish van een uniek wielerevenement: de Mergelheuvelland 2-daagse. Vanuit het rustige en schilderachtige Libeek voeren diverse race- en MTB-routes door schitterende landschappen in het uiterste zuiden van Nederlands Limburg en de grensstreek met België.

Het mountainbikeparcours loopt over uitdagende bospaden, holle wegen, single tracks en grindwegen en biedt daarmee alle ingrediënten die het mountainbiken tot een uitdagende en sportieve belevenis maken. Op een terras met een adembenemend uitzicht op het omliggend natuurschoon kun je genieten van een drankje en een uitgebreid aanbod aan hapjes. In de gezellige tent op de start- en finishlocatie zijn er voldoende zitplaatsen beschikbaar. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Prijs

Raadpleeg de website betreffende het inschrijven.

Data 18-9-2021 t/m 19-9-2021
Contact
Nabij Camping 'De Kersengaard' Libeek, Sint-Geertruid

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website