Noorbeek op de Kaart

Noorbeek Bezoek website

Noorbeek op de Kaart

Noorbeek op de Kaart Hoeve de Peul, Vroelen 29Noorbeek 06-27898053 Naar de website
Met lokale wijnen, delicatessen uit Noorbeek en de typische Zuid-Limburgse gastvrijheid kun je gedurende een middag of een avond heerlijk genieten.

Dit culinaire evenement vindt plaats op Hoeve de Peul in Noorbeek. Deze hoeve werd gebouwd in 1684 en hier verbouwden generaties voedsel voor de lokale gemeenschap. 

In de afgelopen jaren zijn de mensen steeds meer voedsel van ver gaan halen, terwijl de streek ruim voldoende te bieden heeft. Tijdens Noorbeek op de Kaart proef je van al het lekkers dat het dorp en haar omgeving te bieden heeft. 

Noorbeek op de Kaart wil samen met ondernemers, verenigingen en betrokkenen zorgen voor toekomstbestendig, gezond en lekker voedsel in en rond het dorp. 

Noorbeek op de Kaart is een samenwerking tussen de vrienden Christophe de Warrimont en Patriek Doelen, die elkaar ontmoet hebben tijdens de opleiding bij de Hoge Hotelschool Maastricht. Zowel bij Christophe alsook bij Patriek staan lokale, transparante voedselketens en kwalitatieve producten hoog in het vaandel.

Overzicht

Prijs

€ 20,- aanbetaling per persoon.

Data 19-10-2022 t/m 30-10-2022
Contact
Hoeve de Peul, Vroelen 29, Noorbeek
06-27898053

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website