Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Rabo Kids MTB Liberation Race

Banholt Bezoek website

Rabo Kids MTB Liberation Race

Rabo Kids MTB Liberation Race HondsrugBanholt 06-30400453 Naar de website
De Rabobank Liberation race, zoals de naam al zegt, staat helemaal in het teken van bevrijding en fietsen. De race is bedoeld voor de schoolgaande jeugd van 3 tot 12 jaar (jongens en meisjes). 

De organisatie heeft zelfs een race waarbij je samen met een van je ouders of volwassen familielid een heuse estafette race rijdt over het parcours. Deelname is gratis. 

Wanneer vindt de Rabobank Liberation race plaats? 
Zondag 5 september vanaf 9.30 uur (start inschrijving). 

Waar vindt de Rabobank Liberation race plaats? 
De locatie van de Rabobank Liberation race is een weiland gelegen aan de Hondsrug in Banholt. Dit weiland doet dienst als het episch center voor de Gravel Series Limburg die op zaterdag 11 september worden verreden. 

Het evenementen terrein is helemaal aangekleed. Er lopen zelfs Amerikaanse soldaten rond die je van alles kunnen vertellen over de bevrijding. 

Springkussens, spelletjes, verse wafels, fruit van Limburgse bodem en heel veel plezier gegarandeerd.

Overzicht

Data
2021
september 5
Contact
Hondsrug, Banholt
06-30400453

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website