Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Vakantiewoningen Natuurschoon

Noorbeek

Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoningen Natuurschoon Hoogcruts 6Noorbeek 0434573619 Stuur e-mail
Natuurschoon ligt tussen de dorpen Noorbeek en Slenaken, langs de doorgaande weg richting De Planck (België). Er liggen 10 woningen op het terrein, die zowel enkel als gecombineerd gehuurd kunnen worden voor grotere gezelschappen. Er bevindt zich een wasmachine met centrifuge op het terrein voor algemeen gebruik. Er is een speelweide van 3000 vierkante meter met schommels, een zandbak, speelhuis voor de kleintjes en voetbaldoel. Door het kleinschalige karakter is het aantrekkelijk verblijven.

Overzicht

Adres
Hoogcruts 6, Noorbeek
0434573619
Accommodatie

De woningen variëren qua grootte van 2 slaapkamers (t/m 4 personen) tot de grootste gecombineerde accommodatie met 9 slaapkamers (t/m 18 personen). Daartussen is er een accommodatie voor 12 personen en een voor 14-16 personen. Elke woning heeft een open keuken volledig ingericht met eettafel en zitgedeelte met flatscreen tv. De douche en toiletruimtes bevinden zich op de benedenverdieping. De grote woningen hebben een slaapkamer beneden, de andere hebben de slaapkamers op de bovenverdieping.

Maximum aantal personen

0

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren in overleg
Eten & drinken

In de woningen is alles aanwezig om je eigen maaltijden te bereiden. Mocht je buiten de deur willen eten dan zijn er in de nabije omgeving voldoende mogelijkheden voor elk wat wils. In Slenaken is een bakker die ook kleine kruidenierswaren verkoopt en in Noorbeek is er een bakker en een slager. In Banholt ligt een Spar, inclusief boodschappenservice. In Margraten is een Plus supermarkt en in Gulpen zijn er diverse winkels zoals een Aldi, een bakker en slager aanwezig.

Gehandicapten

Een woning is volledig rolstoeltoegankelijk en is onderdeel van de accommodatie voor 14-16 personen. In juli en augustus is deze ook los te boeken. Elektrisch hoog/laag bed, aangepaste douche met toiletbeugels, beugels bij de douche, douchestoel en hellingbaan bij de ingang.

Geopend

Natuurschoon is geopend van februari t/m december.

Huisdieren

Ja, in overleg tegen betaling: € 3,- per nacht. Maximaal 2 kleine honden per woning, 1 grote hond.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Vakantiewoningen Natuurschoon. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website