Buitengoed De moosjtum

Eijsden Bezoek website

Buitengoed De moosjtum

Buitengoed De moosjtum Catharinastraat 9Eijsden 0651138738 Stuur e-mail Naar de website
Een mooiere plek dan Buitengoed De Moosjtum om de fruitige uitstraling van Eijsden-Margraten, de ‘Bloesem van het Zuiden’, uit te dragen, is haast niet denkbaar. 

Als medeoprichtster van het ondernemerscollectief ‘Met Fruit Erop Uit’ promoot Judith met haar Hans het streekfruit via de eigen achtertuin de ‘moosjtum’. Een heerlijke plek, met de ontspannende sfeer van een boerentuin, tegen het decor van de prachtige hoogstambomen waar deze streek zo bekend om is. 

Genietend van huisbereid gebak, de kinderen ravottend in de ‘moosjtum’, terugkerend met een boeket vers geplukte bloemen of een bak zelfgeplukt fruit. Het kan allemaal in De Moosjtum. 

Gelegen aan de Mergellandroute, stoppen er veel fietsers en wandelaars om zich de koffie met zelfbereide vlaai of de andere streekproducten goed te laten smaken. Zij zijn zich bewust van wat de natuur hen hier te bieden heeft. 

Geïnspireerd door de vele, voor Zuid-Limburg typische, veldkruisen in het prachtige natuurgebied rond Kasteel Oost, hun ‘achtertuin’, stippelde Hans ook diverse mooie wandelroutes voor hen uit. 

Niet alleen de streekproducten staan centraal in De Moosjtum, Judith en Hans houden ook voeling met de gemeenschap om hen heen. Zo zijn er speciale arrangementen op schutterijdagen, kun je zagen en snoeien in het kasteelpark tijdens de Hakhoutdag en is er het Kidsrestaurant. 

Samen met de kinderen uit het dorp worden de groenten in De Moosjtum geplukt of bij de boer gehaald en wordt een heerlijke maaltijd voor pa en ma bereid. Iedereen voelt zich thuis in De Moosjtum. En als dan ‘Bedankt Hans, bedankt Judith’ klinkt, weten ze dat ze het weer goed hebben gedaan. 

Naast het terras en de pluktuin, is Buitengoed De moosjtum tevens een geschikte locatie voor het vieren van een feestje, een koffietafel of het houden van presentatie of vergaderingen. Tot ziens bij Buitengoed De moosjtum!

Overzicht

Adres
Catharinastraat 9, Eijsden
0651138738
Openingstijden en tarieven

Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m zondag van 10.30-18.00 uur geopend.
De keuken sluit om 17.30 uur.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Buitengoed De moosjtum. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Buitengoed De moosjtum

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website