Eijsden-Margraten C7

Cadier en Keer Download deze route

Eijsden-Margraten C7

Cadier en Keer Wandelroute 9,3 km Gemiddeld
Tussen Margraten en Maastricht ligt het juweeltje Cadier en Keer: een pittoresk dorpje met typisch Limburgse gebouwtjes en een weidse omgeving waar je u tegen zegt. Deze wandelroute via de groene paaltjes laat je de mooiste vergezichten zien en toont je ook de pracht en praal van kasteel Groot-Blankenberg. In Cadier en Keer heb je de cafeetjes en terrasjes voor een kopje koffie voor het uitzoeken en kun je gemakkelijk je auto parkeren.

Overzicht

Start- en eindpunt

Limburgerstraat 123, 6267 CC Cadier en Keer, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,3 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website