Chriske Margraten

Chriske Margraten

Pastoor Brouwersstraat 7
Margraten
Chriske Margraten, hoe treffend kan beleving zijn. De krakende vloer, het houten buffet met antieke tapkraan, de geur van smakelijke streekgerechten. In een ambiance zoals mensen die van de verhalen van vroeger kennen. Chriske is een begrip in Zuid-Limburg al meer dan 125 jaar. Midden in de dorpskern van Margraten, tegenover de H. Margaritakerk. En daardoor getuige van belangrijke gebeurtenissen, van kerkelijke- en dorpsfeesten, van familietreffen en samenkomsten van vrienden.

Een ontmoetingsplek waar gedurende de jaren handelslieden neerstreken om zaken te regelen of om te nippen aan een glaasje. Voor de Amerikaanse bevrijders was het Chriske bijna een vanzelfsprekende rustplaats. Net als toen is het Chriske nog steeds een warme ontmoetingsplaats voor gasten die willen genieten van een kopje koffie of een pilsje. Die willen proeven van de regio in een authentieke en huiselijke sfeer.

Met Limburgse gastvrijheid (passend bij de mensen van Margraten) alsmede de streekgerechten die een smaakbeleving vertellen vanuit de eigen streek maakt het bourgondische leven binnen het Heuvelland compleet.
+3

Openingstijden


Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur.
Maandag gesloten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Chriske Margraten. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Chriske Margraten

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!