Chriske Margraten

Margraten

Chriske Margraten

Chriske Margraten Pastoor Brouwersstraat 7Margraten 0434581475 Stuur e-mail
Chriske Margraten, hoe treffend kan beleving zijn. De krakende vloer, het houten buffet met antieke tapkraan, de geur van smakelijke streekgerechten. In een ambiance zoals mensen die van de verhalen van vroeger kennen. Chriske is een begrip in Zuid-Limburg al meer dan 125 jaar. Midden in de dorpskern van Margraten, tegenover de H. Margaritakerk. En daardoor getuige van belangrijke gebeurtenissen, van kerkelijke- en dorpsfeesten, van familietreffen en samenkomsten van vrienden.

Een ontmoetingsplek waar gedurende de jaren handelslieden neerstreken om zaken te regelen of om te nippen aan een glaasje. Voor de Amerikaanse bevrijders was het Chriske bijna een vanzelfsprekende rustplaats. Net als toen is het Chriske nog steeds een warme ontmoetingsplaats voor gasten die willen genieten van een kopje koffie of een pilsje. Die willen proeven van de regio in een authentieke en huiselijke sfeer.

Met Limburgse gastvrijheid (passend bij de mensen van Margraten) alsmede de streekgerechten die een smaakbeleving vertellen vanuit de eigen streek maakt het bourgondische leven binnen het Heuvelland compleet.

Overzicht

Adres
Pastoor Brouwersstraat 7, Margraten
0434581475
Openingstijden

Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 10.00 uur.
Maandag gesloten.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Chriske Margraten. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website