Wandelaars lopen over het gras naar mergelwand

Ontdek alle routes in Eijsden-Margraten

Grenzeloos genieten...

Laat je verrassen door de vele mooie routes door het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. Ontdek Eijsden-Margraten; haar pittoreske dorpjes met historische straatjes en pleinen, de typisch Limburgse vakwerkhuizen en de romantische kloosters, kastelen, (water)molens en statige vierkanthoeves. 

Alle routes op een rij:

Er valt nog zo veel te ontdekken in Eijsden-Margraten:

De prachtige omgeving

Het landschap doet grenzen vervagen. Het verbindt regio’s en culturen. Grenzeloos genieten krijgt hier wel een heel letterlijke betekenis, met de stadse flair van Maastricht, Aken of Luik en het authentieke Belgische achterland op fiets- en loopafstand!

Lees verder

Overnachten op de leukste plekjes

In de gemeente Eijsden-Margraten zijn volop leuke overnachtings-adresjes te vinden. Ga jij voor een camping in de heuvels of een gezellige herberg? Een knusse vakantiewoning of een luxe b&b?

Lees verder
Mensen zitten onder de parasols op het terras van Eetcafé Aon 't Bat in Eijsden in de avond

Bourgondisch en Bruisend

Laat je onderdompelen en proef van al het goede dat Eijsden-Margraten te bieden heeft. Hier kun je op het ritme van de seizoenen genieten van eerlijkheid en puurheid. In het voorjaar wegdromen tijdens een picknick in een prachtig bloesemlandschap en in de zomer vers geplukte kersen langs de weg kopen.

Lees verder