detail

Hoeve de Laethof

Hoeve-Serre-Terras De Laethof
Welkom in deze grote carréhoeve welke een beschut terras, een verwarmde serre en een authentieke hoeve herbergt. 

Binnen de poorten van De Laethof geniet je voluit van je welverdiende versnaperingen voor tijdens of na je wandel- of fietstocht. Een zee van ruimte voor spelende kinderen en buiten én binnen zijn honden welkom.

Een ideale stopplaats
Geniet van de luxe borrelplank met lokale producten (vlees, vis en plantaardig), een verse kop cappuccino van een koffieleverancier uit Maastricht, een dampende kop thee, een warme chocolademelk met dikke slagroom, dagverse Limburgse vlaaien van de bakker uit Gronsveld, een vers gemaakte 100% biologische smoothie, een zalige kop huisgemaakte soep, knapperig warm of koud molenaarsbrood belegd met verse producten, lokale wijnen uit Mesch(!), een zonnige Italiaanse of Spaanse wijn, een fraai Nederlands of Belgisch trappistenbier van de tap, een tosti met dik bruin of wit desembrood, een maaltijdsalade, een sappige dikke hamburger en meer... 

Prachtlocatie
Een carréhoeve die al ruim 300 jaar (anno 1721) met z'n tijd meegaat. Het grote en toch intieme terras op de voormalige mesthoop/hooibult. Binnen neem je plaats waar vroeger de paarden stonden. De varkensstal en hooizolders zijn omgetoverd tot een woonhuis ende uienkelder tot horecakeuken.

Kinderen
Kinderen zijn hier welkom! Iedereen is klein begonnen en spelende kinderen zijn dus geen overlast, ruimte zat. Hebben ze geen zin om stil aan tafel te zitten, geen probleem. Wil je ze verwennen met poffertjes, een eigen tosti op het Mickeybord of gewoon een broodje knakworst? Kleurplaten, spelletjes, houten speelgoed, het is allemaal aanwezig.

Honden
Overal staan drinkbakken voor de honden, zowel binnen als buiten en als hondenliefhebbers geven de medewerkers jouw hond graag een aai en een hondenkoekje.

Tot gauw!
Laat je door het team verwennen met de typisch Limburgse gastvrijheid.

Wist je dat?

Mesch het eerst bevrijd is in de Tweede Wereldoorlog?

Dat Duitsers de Hoeve in brand hebben gestoken als rookgordijn voor de Amerikanen?

Mesch elf rijksmonumenten telt?

Mesch het oudste kerkdorp van Nederland is (Pancratiuskerk)?

Het beginshot waarbij Kapelaan Odekerken met de fiets valt (Dagboek van een Herdershond) in Mesch is opgenomen en onderdeel is van een wandeling vanuit de Laethof?

Dat er drie wandelingen voor je klaar liggen (4,5/9/12,5 kilometer)?
+12

Openingstijden


Geopend op woensdag t/m zondag van 10.30-18.00 uur. Tot gauw!

Voorzieningen


  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


De ingang bij de serre en de hoeve is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en scootmobilisten. Tevens zijn er ruime toiletten met een hoge zitting voorhanden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve de Laethof. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!