Hoeve de Laethof

Hoeve de Laethof

Kom binnen in de enorme carréhoeve, bezoek het beschutte terras binnen de poorten van de Laethof of geniet vanuit de verwarmde serre van je welverdiende verdiende versnaperingen voor tijdens of na je wandel- of fietstocht. 

Geniet van luxe borrelplanken met lokale producten (vlees, vis en plantaardig) een verse kop cappuccino, een dampende kop thee, een warme chocomelk met gezoete slagroom, elke dag verse vlaai en taart van Patisserie Peter Lemmens, een verse 100% biologische smoothie, een zalige kop verse soep, een knapperig warm of koud broodje of iets anders lekkers, lokale en buitenlandse wijnen & bieren, tosti’s en meer. 

Laat je in de Laethof verwennen met de typisch Limburgse gastvrijheid. Tot gauw!

Wist je dat?

  • Mesch het eerst bevrijd is van de Duitse soldaten in de 2e Wereldoorlog? En dat de Duitsers één kant van de Laethof in brand hebben gestoken als rookgordijn voor de Amerikanen? 
  • Het kleine dorp Mesch elf rijksmonumenten telt?
  • Mesch het oudste kerkdorp van Nederland is? Breng een bezoek aan de Pancratiuskerk.
  • Het beginshot waarbij Kapelaan Odekerken met de fiets valt (Dagboek van een Herdershond) in Mesch is opgenomen en onderdeel is van een wandeling vanuit de Laethof?
+10

Voorzieningen


  • Terras
  • Oplaadpunt e-bike

Openingstijden


Geopend van woensdag t/m zondag tussen 10:30-18:00 uur. Tot gauw!

Toegankelijkheid


De ingang bij de Serre en de Hoeve is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en scootmobilisten. Tevens zijn er ruime toiletten met hoge zitting voorhanden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve de Laethof. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!