detail

Bed & Breakfast Huize Mesch

Bed & Breakfast Huize Mesch ligt in Mesch, een pittoresk, idyllisch kerkdorp, dat grenst aan de Belgische Voerstreek. Luik, Aken en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Mesch is met zijn oude monumentale boerderijen en holle wegen, omringd door hoogstam fruitboomgaarden, meidoornhagen en heuvels zeer in trek bij wandelaars en fietsers. Er wordt genoten van de rust, de natuur, de eenvoud, de gezelligheid en gastvrijheid! Daarom is dit de ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes en dagtrips.
+8

Accommodatie


Kamer 1 ‘Bijhuis’
Een ruime tweepersoons boxspring, eigen douche, toilet en wastafel. De kamer ligt op de eerste verdieping in het ‘Bijhuis’.

Kamer 2 ‘Bijhuis’
Een ruime tweepersoons boxspring, eigen douche, toilet en wastafel. De kamer ligt op de eerste verdieping in het ‘Bijhuis’.

Kamer 3 ‘Tuinkamer’
Met eigen ingang op de begane grond met zicht op de tuin. Een ruime tweepersoons boxspring, eigen douche, toilet en wastafel. De badkamer heeft voorzieningen zoals een handgreep en douchezit.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer

Parkeren


Parkeren in de openbare ruimte. In de directe omgeving zijn er parkeermogelijkheden. Fietsen kunnen in een afsluitbare ruimte gestald worden. Er is tevens een buitenkraan om de fietsen te reinigen.

Openingstijden


Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur tot 22.00 uur. Uitchecken voor 11:00 uur.

Toegankelijkheid


In de tuinkamer zijn in de doucheruimte een douchegreep en stoeltje aanwezig. Tevens ligt deze kamer op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren


Huisdieren zijn na overleg toegestaan. De vergoeding is € 5,- per nacht. Er is tevens de mogelijkheid om van een bench gebruik te maken.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bed & Breakfast Huize Mesch. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!