detail

Hei15

HEI15 is een design B&B met zeven kamers. Overnacht heerlijk comfortabel in de eigentijdse en smaakvol vormgegeven kamers. Ze zijn stuk voor stuk van alle gemakken voorzien. Maar qua stijl is elke kamer uniek! Kijk je ogen uit en doe wat nieuwe inspiratie op of sluit ze gerust voor een zorgeloze nacht.

De puurheid van deze landelijke plek, delen de eigenaren graag. Met haar weidse uitzicht en brede horizon, kun je je op de Mescherhei helemaal onderdompelen in bewuste luxe. 
+13

Accommodatie


De zeven ruime tweepersoonskamers beschikken allemaal over een eigen badkamer, opgemaakte Swiss Sense boxsprings en uiteraard een prachtig uitzicht over het landschap.
Op de begane grond is er een mooie open ruimte waar je kunt genieten van een slowfood ontbijt of even kunt ontspannen in de huiskamer met een heerlijke Blanche Dael koffie of thee en huisgemaakte vlaai.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Familiekamer
  • TV op kamer
  • Vergaderruimtes

Parkeren


Je kunt als gast gratis je auto op de privéparking parkeren.

Openingstijden


HEI15 is het gehele jaar geopend. Inchecken: vanaf 15.00 uur, uitchecken: tot 11.00 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Maximaal één huisdier is toegestaan onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hei15. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hei15

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!