Walnut Lodge Bed & Breakfast

Walnut Lodge Bed & Breakfast

Walnut Lodge Bed & Breakfast is in Noorbeek, een klein, pittoresk dorp aan de Nederlandse grens met België. Het heuvellandschap is populair bij wandelaars en mountainbikers. De Lodge ligt aan meerdere wandel- en fietsroutes die je door mooie plekjes van het heuvellandschap voeren in zowel Nederland als België. Bij het dorpsplein vinden gasten de Sint Brigida kerk, daterend uit de 13e-eeuw en gebouwd in een mix van de Romaanse en Gotische stijl.
+13

Prijs


Vanaf€ 105,00
Op basis van een 2 persoonskamer incl. ontbijt.

Kamers


Alle kamers hebben een kingsize boxspring bed, maar er is ook de mogelijkheid om deze op te splitsen in twee een persoonsbedden. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De kamers en badkamers zijn allen voorzien van centraal verwarming. Alle kamers hebben faciliteiten om thee en koffie te zetten en wifi is beschikbaar in de kamers en in de zit/tv-kamer voor gasten.

Eten & drinken


Informeer naar de mogelijkheden.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet

Parkeren


Walnut Lodge heeft een eigen parkeerplaats en er is een afsluitbare garage beschikbaar voor gasten die hun fiets of motor willen meebrengen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Wifi is beschikbaar op de kamers en in de zit/tv-kamer voor gasten.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Walnut Lodge Bed & Breakfast. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Walnut Lodge Bed & Breakfast

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!