Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Slagerij-Traiteur Nuijts, de culinaire verswinkel

Noorbeek

Slagerij-Traiteur Nuijts, de culinaire verswinkel

Slagerij-Traiteur Nuijts, de culinaire verswinkel Onderstraat 11Noorbeek 043-4571234
Slagerij Nuijts is een slagerij met een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap. Het familiebedrijf is gestart in 1934 en niet alleen een begrip voor de plaatselijke bevolking geworden, maar zeker ook voor gasten die tijdelijk in het zuiden van Limburg verblijven. Ambitie is het leveren van kwaliteit. Slagerij Nuijts hecht veel waarde aan traditie, maar gaat wel met de tijd mee. 

De basis van de producten vormt de verwerking van topkwaliteit rundvlees uit eigen omgeving, mals en sappig, dat snel en gemakkelijk te bereiden is. In de winkel is het assortiment aangepast aan de veranderende eetgewoonten van de hedendaagse consument. Naast het vertrouwde aanbod kwaliteitsvlees en vleeswaren, vinden klanten in de gemoderniseerde winkel een ruim assortiment aan maaltijden, snacks, salades en traiteurspecialiteiten.

Overzicht

Adres
Onderstraat 11, Noorbeek
043-4571234
Openingstijden en tarieven

Neem contact op betreffende de openingstijden.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website