Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Stookery Norbeeck

Noorbeek Bezoek website

Stookery Norbeeck

Stookery Norbeeck Vroelenstraat 5Noorbeek Stuur e-mail Naar de website
Stookery Norbeeck is een ambachtelijke distilleerderij die sinds 2013 gevestigd is in Noorbeek. Op een duurzame en verantwoordelijke wijze produceren zij distillaten en likeuren van regionale fruitsoorten. Het productieproces bestaat altijd uit een ruwe- en een fijne stook. Deze techniek en de vier lagen in de distilleer kolom zorgen ervoor dat alle producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dit heeft geresulteerd in een bekroning van de Frankfurt International Spirit Trophy.

Sterkwater is een grappa gemaakt van trester.  Dit zijn de druivenschillen die overblijven nadat de wijndruiven bij de wijnboer zijn geperst. Stookery Norbeeck helpt de wijnboer met de afvoer van het restmateriaal en houdt de trester van verschillende wijngaarden gescheiden. Op deze manier vervaardigen zij verschillende soorten Sterkwater die als digestief en als borrel bij bijvoorbeeld een kaasplankje gedronken wordt. 

De likeuren worden gemaakt van Sterkwater en regionale producten. De Stookery ontwikkelt recepten die enkel met biologische ingrediënten worden samengesteld. De ingrediënten worden in Sterkwater getrokken waardoor een verscheidenheid aan smaken ontstaat. Het assortiment van Stookery Norbeeck bestaat uit: STERKWATER, STERKWATER op Eycken, STERKWATER zwaer Eycken, CITRIJN (limoncello), BEERENVANGER (honing likeur), BARBAAR (rabarber likeur) en VLIEREFLUITER (vlierbloesem likeur).

Overzicht

Adres
Vroelenstraat 5, Noorbeek
Openingstijden en tarieven

Neem contact op betreffende de openingstijden.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Stookery Norbeeck. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website