Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Wijngaard Mheerelindje

Noorbeek Bezoek website

Wijngaard Mheerelindje

Wijngaard Mheerelindje Vroelenstraat 5Noorbeek Stuur e-mail Naar de website
Deze wijngaard wordt geëxploiteerd door Wijndomein Mergelsberg. De wijngaard is gesitueerd op een zuidhelling van het Noordal, nabij appartementencomplex Panoorama, halverwege de helling Mheerelindje. Het uitzicht is adembenemend, de ondergrond bevat kalksteen van de formatie Gulpen, ca. 68 miljoen jaar oud. 

In 2012 zijn de edele rassen Pinot Noir, de Merlot en de Cabernet Sauvignon aangeplant, totaal ongeveer 750 stokken. De wijngaard wordt mechanisch bewerkt, het snoeien en het oogsten wordt handmatig gedaan. Er wordt zowel een rode wijn, Pinot Noir (een cuvee van Pinot Noir, Cabernet Sauvignon en Merlot) als een witte wijn, Sauvignon Blanc, geproduceerd. De rode wijn wordt gekarakteriseerd door fijne tannines, het is een volmondige en karaktervolle rode wijn. De Sauvignon Blanc is een droge witte wijn met typische Sauvignon Blanc kenmerken als een florale geur en een frisse en volmondige smaak.

De opbrengst van de wijngaard bedraagt ongeveer 1.000 flessen.Overzicht

Adres
Vroelenstraat 5, Noorbeek
Openingstijden en tarieven

Neem contact op betreffende de openingstijden.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Wijngaard Mheerelindje . Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Routes in de buurt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website