Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Wilde Planten Kwekerij

Cadier en Keer Bezoek website

Wilde Planten Kwekerij

Wilde Planten Kwekerij Pastoor Kikkenweg 28Cadier en Keer 043-4072864 Stuur e-mail Naar de website
De Nederlandse natuur kent een enorme rijkdom aan bloemen en planten. Deze is echter verspreid over verschillende, soms ver uit elkaar liggende landschappen of eco-systemen. Een specifieke bodemgesteldheid, vochthuishouding en/of bezonning ter plekke, zorgen ervoor dat telkens verschillende planten en dieren in onderlinge afhankelijkheid op een beperkt gebied samenleven.

Door op een klein oppervlak van park of tuin, de kenmerken van verschillende milieus na te bootsen, kunnen mensen die rijkdom aan kleuren en verschijningsvormen intensiever beleven.

Door meer natuur in de tuin, maak je bovendien verbindingen mogelijk met kleine of grotere natuurgebieden in je omgeving. Dit geeft planten en dieren meer kansen om zich te verplaatsen naar voor hen nieuwe gebieden. Meer levenskansen, minder soorten op de rode lijst.

Overzicht

Adres
Pastoor Kikkenweg 28, Cadier en Keer
043-4072864
Openingstijden en tarieven

April tot en met november elke zaterdag van 13.00-17.00 uur geopend. Buiten de openingstijden is de kwekerij altijd te bezoeken op afspraak.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Wilde Planten Kwekerij. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Routes in de buurt

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website