detail

Wandelroute E2 - Eijsden-Margraten – Van Eijsden naar de Belgische grens

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Eijsden-Margraten. Deze route voert je door het prachtige gebied zuidelijk van Eijsden richting de Belgische grens. 

Je hebt er een prachtig uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvelland. Dit gebied staat bekend om zijn hoogstamboomgaarden. Appels en peren zijn de meest geteelde fruitsoorten. Je ontdekt verder Kasteel Eijsden en de Voer, een zijrivier van de Maas. 

In Eijsden zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. Je start de route in de Diepstraat in Eijsden, waar je ook eenvoudig in de buurt kan parkeren, bijvoorbeeld bij het NS-station of bij één van de vele horecagelegenheden. De route is te volgen via de rode paaltjes.


Start- en eindpunt


Graaf de Geloeslaan in Eijsden

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,7 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt