Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Bloesemroute 1 E2 Eijsden-Margraten

Eijsden Download deze route

Bloesemroute 1 E2 Eijsden-Margraten

Eijsden Wandelroute 4,7 km Makkelijk
Geen mooier moment om de omgeving van Eijsden te bezoeken dan het voorjaar, wanneer de befaamde hoogstambomen in bloei staan. Op de bloesemroute verspreidt een zee van appel- en perenbloesem zijn witte en lichtroze bloemen over de schitterende heuvels ten zuiden van Eijsden. Ook de rest van het jaar is deze wandelroute de moeite waard, bijvoorbeeld vanwege het fraaie kasteel Eijsden of de jachthaven in de Maasarm. Parkeer de auto in Eijsden bij een van de vele horecagelegenheden en volg de rode paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Diepstraat 37, 6245 BJ Eijsden, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,7 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website