detail

C1 Eijsden-Margraten

Vanaf de glooiende heuvels bij Cadier en Keer heb je een magnifiek uitzicht op het prachtige landschap van Zuid-Limburg. 

Deze wandelroute, te volgen via de rode paaltjes, voert je in en om Cadier en Keer door het rustige heuvelland. Dit gebied is een bezoek meer dan waard. In Cadier en Keer of bij de nabijgelegen golfbaan zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. 

Start- en eindpunt


Kerkstraat 83, 6267 EC Cadier en Keer

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad door Eijsden-Margraten

Jenneke wandelt route C1 Eijsden-Margraten langs de glooiende heuvels bij Cadier en Keer en laat je genieten van een magnifiek uitzicht. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt