Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

E6 Eijsden-Margraten

Eijsden Download deze route

E6 Eijsden-Margraten

Eijsden Wandelroute 12,0 km Gemiddeld
Het gezellige plaatsje Eijsden is een parel in het Zuid-Limburgse vijfsterrenlandschap. Je hebt een prachtig uitzicht van de ene mooie heuvel op de volgende. Kasteel Eijsden, de jachthaven en museum Het Ursulinenconvent springen in het oog en in de lente staan de appel- en perenbomen in volle bloei en zie je bloesems zo ver je kunt kijken. Deze wandelroute  is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer (lijn 15) en volg je via de witte paaltjes. Parkeren kan eenvoudig in Eijsden, waar je ook voor een kop koffie goed terecht kunt.

Koop je ticket online en reis eenvoudig met Arriva naar startpunt bushalte Diepstraat in Eijsden (Buslijn 15).

Overzicht

Start- en eindpunt

Bushalte (lijn 15) Diepstraat 14 te Eijsden

Soort route

Wandelroute

Afstand

12,0 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website