Eijsden-Margraten E3 Mesch

Eijsden Download deze route

Eijsden-Margraten E3 Mesch

Eijsden Wandelroute 5,4 km Makkelijk
De wandelroute E3 toont je Mesch en zijn omgeving. Het schilderachtige Mesch ligt vlak bij Eijsden, in het landelijke, groene gebied tegen de Belgische grens aan. In het plaatsje zelf vind je de Meschermolen en de Sint Pancratiuskerk, een van de oudste stenen kerken die Nederland rijk is. Ook voor een parkeerplaats en een leuke horecagelegenheid kun je in Mesch goed terecht. Deze route volg je via de rode paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Klokkestraat 1, 6245 KL Eijsden, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website