Eijsden-Margraten E4 Bloesemroute

Eijsden Download deze route

Eijsden-Margraten E4 Bloesemroute

Eijsden Wandelroute 5,8 km Gemiddeld
Het beekje de Voer mag niet onderdoen voor de bekende Limburgse beken de Geul en de Gulp. Het riviertje kronkelt vriendelijk vanuit de schitterende Belgische Voerstreek de uiterst zuidelijke grens van Limburg over naar het snoezige plaatsje Mesch, waar je ook prima kunt parkeren. In april en mei ziet het in deze omgeving wit en zachtroze van de bloesems in de uitgestrekte hoogstamboomgaarden, waar de appel- en perenbomen groeien. Vooral in de lente weet je niet wat je ziet! Volg de gele paaltjes en vergaap je aan dit adembenemende natuurwonder.

Overzicht

Start- en eindpunt

Klokkestraat 1, 6245 KL Eijsden, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,8 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website