Eijsden-Margraten E5

Eijsden Download deze route

Eijsden-Margraten E5

Eijsden Wandelroute 9,1 km Makkelijk
De mooiste bloesems bloeien in fruitbomen, in het bijzonder in de hoogstambomen die in april en mei in volle bloei staan in de omgeving van Mesch. In dit uiterst zuidelijke puntje van Zuid-Limburg zijn het de appel- en peerbomen die zich in het voorjaar van hun mooiste kant laten zien. Beklim je de negen meter hoge uitkijktoren van Mesch, dan heb je het beste zicht op dit weids uitgestrekte tapijt van witte en zachtroze bloemen. Je begint deze wandelroute in Mesch, waar je eenvoudig de auto kunt parkeren en heerlijk koffie kunt drinken. Volg de blauwe paaltjes en je vind de schoonheid van deze bloesemstreek vanzelf.
Op pad met Jenneke 6 maart 2020

Jenneke loopt de bloesemroute Eijsden-Margraten E5 door het sprookjesachtige dorpje Mesch. Kijk je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Klokkestraat 1, 6245 KL Eijsden, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,1 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website