Eijsden-Margraten E9 Mesch- Moerslag- Mesch

Eijsden Download deze route

Eijsden-Margraten E9 Mesch- Moerslag- Mesch

Eijsden Wandelroute 9,7 km Gemiddeld
Een bezoekje aan het uiterste zuiden van Zuid-Limburg, helemaal tegen de Belgische grens aan, is de afstand meer dan waard. De wandeling vanuit Mesch brengt je zelfs tot over de Belgische grens, waar de hoogstambomen in de lente welig bloeien. Dit grensoverschrijdende gebied staat bekend om zijn schitterende appel- en perenbloesems, maar ook in Mesch zelf is er genoeg te zien. Het dorpje heeft met de Sint Pancratiuskerk een van de oudste stenen kerken van Nederland en kent verschillende leuke cafeetjes om koffie te drinken. Ook kun je er gemakkelijk parkeren. Deze prachtige wandelroute door een van de mooiste gebieden van Nederland en België volg je via de roodbruine paaltjes.
Op pad met Jenneke 29 juli 2019

Jenneke wandelt route E9 en brengt een bezoekje aan Mesch. De grenswandeling brengt haar vanuit Mesch over de Belgische grens, waar in de lente de mooiste bloesem groeit. Kijk je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Langstraat 3 , 6245 KK Eijsden, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website