Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Eijsden-Margraten Mh1 Altenbroek

Mheer Download deze route

Eijsden-Margraten Mh1 Altenbroek

Mheer Wandelroute 8,8 km Moeilijk
Het veertiende-eeuwse kasteel Mheer is met zijn robuuste muren en opvallende torens de grote eyecatcher van het dorp. Wanneer je vanuit dit dorpje nabij Maastricht verder wandelt, zie je echter nog veel meer moois op de route. Wat te denken van het dichtbegroeide Hoogbos, het Belgische kasteel Altenbroek of de sierlijke H. Brigidakerk in Noorbeek? Zowel in Mheer als in Noorbeek kun je de auto goed parkeren en zijn er genoeg leuke horecagelegenheden om van een heerlijke kop koffie te genieten. Deze wandelroute volg je via de blauwe paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kastanjelaan 3, 6261 NA Mheer

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,8 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website