Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Eijsden-Margraten Mh4

Mheer Download deze route

Eijsden-Margraten Mh4

Mheer Wandelroute 6,7 km Gemiddeld
Van het ene mooie dorp naar het andere: op de rustgevende wandelroute Mh4 verken je het glooiende landschap tussen Mheer en Banholt. Deze idyllische wandeling door de weidse groene velden brengt je in een goede stemming. Neem een kijkje bij het prachtige kasteel Mheer en ontspan op een leuk terrasje in Mheer met een lekker kopje koffie en een punt Limburgse vlaai. Deze heerlijke wandelroute volg je via de gele paaltjes en begin je in Mheer, waar je ook gemakkelijk je auto kunt parkeren.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dorpsstraat 4-10, 6261 NJ Mheer, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,7 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website