Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Eijsden-Margraten Nb2

Noorbeek Download deze route

Eijsden-Margraten Nb2

Noorbeek Wandelroute 7,6 km Moeilijk
De typisch Zuid-Limburgse wandelroute Nb2 brengt je van Noorbeek naar Terlinden, een verborgen juweel van een dorp in de beschutting van de glooiende heuvels. Op deze schitterende weg beklim je top na top en geniet je van het weidse uitzicht op dit landelijke vijfsterrenlandschap. Op het aangename terras van Landal de Waufsberg zit je heerlijk in het zonnetje met een kopje koffie en een goede punt Limburgse vlaai. Bij deze gezellige gasterij kun je ook eenvoudig parkeren. Deze route volg je via de bruine paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dorpstraat 17C, 6255 AM Noorbeek, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,6 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website