Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Eijsden-Margraten Nb3

Noorbeek Download deze route

Eijsden-Margraten Nb3

Noorbeek Wandelroute 9,4 km Moeilijk
Wandelroute Nb3 in Noorbeek is een van de mooiste ontdekkingstochten door het heuvelland van Zuid-Limburg. Weidse graslanden, vakwerkboerderijtjes en beboste hellingen kom je allemaal tegen op deze route, die ook over de Belgische grens gaat. In Noorbeek kun je eenvoudig parkeren en er zijn genoeg leuke horecagelegenheden voor een lekker kopje koffie. Deze prachtige route volg je via de groene paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dorpstraat 17E, 6255 AM Noorbeek, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,4 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website