Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Eijsden-Margraten Nb5

Noorbeek Download deze route

Eijsden-Margraten Nb5

Noorbeek Wandelroute 9,1 km Moeilijk
De omgeving van het dorpje Noorbeek is fenomenaal. Op de wandelroute Nb5, te volgen via de zwarte paaltjes, loop je over de groene heuvels, langs de rijkelijk begroeide hellingen met weidse uitzichten vanaf de toppen. Je volgt de Belgische grens en je maakt kennis met de omringende gehuchtjes. Let vooral op de ruïne van klooster Hoogcruts! In Noorbeek vind je de gezelligste cafeetjes om een heerlijk kopje koffie te drinken en kun je gemakkelijk de auto parkeren.

Overzicht

Start- en eindpunt

Onderstraat 9, 6255 ND Noorbeek

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,1 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website