Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Fietsroute Langs Kunst en Cultuur in Eijsden-Margraten

Eijsden Download deze route

Fietsroute Langs Kunst en Cultuur in Eijsden-Margraten

Eijsden Fietsroute 47,1 km Gemiddeld
Stap in de inspirerende wereld van kunst in de openbare ruimte van Eijsden-Margraten. Laat je verrassen door de vele kunstwerken die elk het verhaal van deze streek vertellen. Maak kennis met lokale tradities zoals de schutterij en de traditionele dans, de ‘cramignon’. Bewonder klassieke sculpturen van gerenommeerde kunstenaar en moderne murals van jong talent. Sta stil bij het oorlogsverleden en rust uit op de kronkelige weg naar de vrijheid. De route is zorgeloos te volgen via het fietsknooppuntensysteem. Geniet onderweg van de panorama’s over het plateaulandschap, ontdek de leukste plekken op de plattegrond, proef lokale producten. Tussen de knooppunten 80 en 106 kun je de route eenvoudig afkorten. Kijk voor meer informatie op  www.ontdekeijsdenmargraten.nl. Parkeren en starten kan bij het NS-station in Eijsden.

Overzicht

Start- en eindpunt

NS-station in Eijsden

Soort route

Fietsroute

Afstand

47,1 km

Knooppuntenlijst

76 > 78 > 100 > 80 > 81 > 430 > 429 > 84 > 83 > 82 > 71 > 70 > 69 > 68 > 67 > 65 > 66 > 106 > 73 > 74 > 75 > 76

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website