Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Sint Geertruid MTB-route

Eijsden Download deze route

Sint Geertruid MTB-route

Eijsden Mountainbikeroute 31,1 km Moeilijk
De MTB-route Sint Geertruid is deel van een veel groter mountainbikenetwerk dat heel Zuid-Limburg beslaat. De regio is onderverdeeld in vele onderling verbonden routes, die opgeteld wel 400 km lang zijn. Dit systeem van gekoppelde routes is uniek in Nederland en ideaal voor ieder die graag zijn eigen mountainbikeroute uitstippelt. Volg je de wegen rond Sint Geertruid, Noorbeek, Slenaken en Banholt, dan ben je verzekerd van pittige beklimmingen en fenomenale uitzichten vanaf de heuveltoppen. Onderweg kom je bovendien langs brasserie De Zevende Heerlijkheid, waar je van een verrukkelijke maaltijd kunt genieten bij een magnifiek panorama over de diepgroene Gulpvallei.

Overzicht

Start- en eindpunt

Moerslag 6, 6265 NC Sint Geertruid, Netherlands

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

31,1 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website