detail

Ommetje Segietere Eijsden-Margraten Sg6

Het Ommetje Segietere is een wandelbeleving waarin het Zuid-Limburgse landschap zich op zijn mooist laat zien. Deze wandelroute gaat over smalle wegen tussen de akkers door, vanwaar je een weids uitzicht hebt op het heuvelland om je heen. Hier en daar vind je sierlijke wegkruizen en kapellen of authentieke vakwerkboerderijen. 

Ook het centrum van Sint Geertruid is de moeite waard, al was het maar vanwege zijn verrukkelijke streekproducten. Na afloop van je wandeltocht kun je terecht op één van de terrassen van het dorp. Ook parkeren is eenvoudig in Sint Geertruid. 

Deze wandelroute volg je via de witte wandelpaaltjes en de routebeschrijving is te downloaden.

Start- en eindpunt


Eindstraat 26, 6265 AD Sint Geertruid, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt