Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Rood 2 Maastricht

Eijsden Download deze route

Rood 2 Maastricht

Eijsden Wandelroute 13,2 km Moeilijk
De grensoverschrijdende route Rood 2 brengt je vanuit Eijsden naar de overkant van de Maas. Een blik achterom toont je de jachthaven en het kasteel van Eijsden; een blik vooruit laat je de ongerepte bossen en de ruwe hellingen van België zien. Langs het Albertkanaal met zijn opvallende brug leidt deze wandelroute je naar het dorpje Kanne, aan de voet van de dichtbeboste heuvel. In dit plaatsje kun je ook heerlijk genieten van een kopje koffie. Deze verrassende wandelroute aan de andere kant van grensrivier de Maas volg je via de paaltjes met de rode driehoekjes op witte plaatjes. Let op: in de winterperiode vaart het pontje bij Eijsden niet.

Overzicht

Start- en eindpunt

Diepstraat 77, 6245 BK Eijsden

Soort route

Wandelroute

Afstand

13,2 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website