Evenementen in Eijsden-Margraten

Hier wordt het leven gevierd

De tijd bepaalt welke feesten er gevierd worden, welke vlaggen uithangen en welke tradities geëerd worden. Carnaval vier je in de winter, de mei-den wordt geplant in de lente, de processie loop je in de zomer en in het najaar start het jachtseizoen en heeft ons culinair aanbod de volle aandacht. In Eijsden-Margraten vind je een prettige balans tussen het koesteren van eeuwenoude tradities en het leven anno nu.

Wat is er binnenkort te doen?

Het KIEM Platform

Ben of ken jij een cultuurmaker? Het KIEM platform wordt straks dé ontmoetingsplek voor de evenementen en creatieve geesten die Eijsden-Margraten verrijken. Organiseer je bijvoorbeeld een regelmatig terugkerende activiteit of een uniek evenement? Of wil je vindbaar zijn met je studio, website of project? Meld je aan en laat jezelf zien! 

Het KIEM platform is een burgerinitiatief, mogelijk gemaakt door de Gemeente Eijsden-Margraten.

Jaarlijkse highlights

Meld je evenement gratis aan!

Wil jij dat jouw evenement ook in de evenementenlijst wordt opgenomen van Visit Zuid-Limburg? Meld dan hier direct gratis jouw evenement aan. Op zoek naar extra promotie mogelijkheden voor jouw evenement? Bekijk dan hier de promotiepakketten van Visit Zuid-Limburg.

Er valt nog zo veel te ontdekken in Eijsden-Margraten: